Nilsflykt

I min blogg kan ni följa mitt vardagsliv ihop med min älskade man Andreas och vår underbara lilla dotter Thea (född i Mars 2011),och fantastiska son Milo (född i Februari 2014). Tar även med er på alla mina resor som alltid varit min stora passion i livet! <3

New Yorker!

Kategori: Kläder

Fanns en hel del att fynda inne på New Yorker som fanns på Nordby köpcentrum! ;) USA flaggan fanns i alla möjliga plagg och accessoarer! Jag ville så gärna ha dessa jeansshorts men det va sånna med högmidja vilket jag INTE kan ha! Ser ut som en stor päronröv bara då ju! Men men, får leta vidare! ;) köpte iaf bikinin då jag letat efter en USA bikini länge men vara hittat dyra varianter och denna va inte särskilt dyr! ;) 228:- gick den på! :)

Testade dom neon rosa shortsen och va sugen på att köpa dom men blev snål och valde att prioritera andra saker istället! :P

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/807046/images/2012/pic_204769288.jpg" class="image">

Spotted ME on the wall!!

Kategori: Bilder

Gjorde ett modelljobb för flera år sedan och den ena bilden/planschen hänger fortfarande kvar på väggen i butiken! ;) Coolt!

Gick in för att fota det och personalen frågade då, "Varför fotar du?" varav jag då lite försiktigt säger "För att det är jag!!" ;) haha!!

Man får ta va man har..!

Kategori: Bilder

Hade inte plats för vagnen när vi skulle få plats med allt bagage förut så fick ta en kundvagn till Thea! Dock tänkte ja ju hon skulle kunna sitta i den! Men då somna hon såklart direkt vi kom fram till Nordby så fick lägga lite filtar och tröjor i botten på kundvagnen och låta henne sova vidare i kundvagnen! :P haha! Sötnos! Känns lite som "djur i bur" fast "barn i bur" i detta fallet! Haha!