Nilsflykt

I min blogg kan ni följa mitt vardagsliv ihop med min älskade man Andreas och vår underbara lilla dotter Thea (född i Mars 2011),och fantastiska son Milo (född i Februari 2014). Tar även med er på alla mina resor som alltid varit min stora passion i livet! <3

Hjälp till..

Kategori: Nyheter

Hej hopp, nu var det längesen jag skrev IGEN!! Ja ja vet jag måste bättra mig, men jag har lixom haft fullt upp denna veckan plus att  jag jobbat natt!Anyway ville bara passa på att skriva om lille Victor 1,5år som var med i Aftonbladet härom dagen (första sidan och allt). Då stod det om att han var döende i cancer men inte fick hem vård pga att han bodde i fel kommun, va fan skall det ha för betydelse vart i Sverige man bor?? Han har iaf somnat in och blivit en ängel i himmlen nu och jag blev så jäkla rörd och ledsen när jag läste om honom i hans föräldrars blogg och deras vän Sandras blogg. Så jag var bara tvungen att länka till dessa och be er att vara med och bidra till insamlingen åt barncancer fonden som dom har startat. Jag blev så tagen av denna berättelsen mest för att det är ett barn det handlar om men också för att cancer är något fruktansvärt otäckt (har en kompis som fick cancer när vi var runt 12 år och det var fruktansvärt, hon är frisk nu men fick cancer i flera olika omgångar efter att hon blivit friskförklarad) som man inte kan förstå varför det skall finnas.


Victor 1,5 år!

Så gör som jag gjort och Skänk pengar ni med!

Bilder lånade av: Sandra

Love

Seg dag..

Kategori: Bilder


Jag fular mig på påskafton!

Idag vaknade jag vid fem tiden nån gång, var trött som satan när jag vaknade eftersom att jag drömt hela dagen (natten för mig). Men jag kunde ändå inte sova längre.. Gick upp och märkte att jag var trött som satan, helt yr och klen.. :( blev till att tvinga sig in i duschen och pina sig sj att stå kvar, ville bara ramla ihop.. Sen fick jag se till att laga lite mat för att få lite kraft. Efter det ringde jag lite Mary Kay samtal och så gick vi en promenad efter det. Mycke skönt och behagligt ute ikväll. Ska nog försöka komma ut på kvällspromenader oftare, iaf nu när jag jobbar natt.

Snart skall man då iväg till jobbet igen..
Hur har er dag varit?

Love

Min älskade vän..

Kategori: Bilder

..Jessica är ju hem kommen ifrån sin lååånga resa!! Har ju helt och hållet glömt att berätta detta! Och det fick jag allt höra skall jag be och få tala om.. Hehe! :)

Här är några pics på min ängel!!


Alltid lika galen, här var vi på 80-tals fest!


Snygging!!


Jag och min prinsessa på Kullgrens i somras!


Ja vi är rätt galna vi.. Hehe!


Här sjunger vi duett trots att jag inte ens har någon mick!


Hahaha!!

Så där ja... Nu tror jag att jag skall höra av mig till min kära vän! :)

Love