Nilsflykt

I min blogg kan ni följa mitt vardagsliv ihop med min älskade man Andreas och vår underbara lilla dotter Thea (född i Mars 2011),och fantastiska son Milo (född i Februari 2014). Tar även med er på alla mina resor som alltid varit min stora passion i livet! <3

Ett ögonblick!

Kategori: Bebisen

Hade verkligen ingen aning om vad jag skulle skriva om för "ögonblick" men sen kom jag på att jag kan berätta om när vi var på första besöket på NÄL efter att vi gjort ett graviditetstest och insett att vi väntade vår lilla bebis!

Vi åkte dit pga att jag hade otroliga smärtor på ena sidan av magen och sjukvårdsrådgivningen sa att det kanske var en utomkvädes graviditet (och kunde då vara skönt att utesluta detta genom att kolla upp det). Vi hade suttit inne på lärkarens kontor och pratat om allt och berättat att vi båda var glada över denna nyhet osv.. Så går vi in i undersökningsrummet och dom börjar att leta efter bebisen med ultrajudet, hittade först inget vilket gjorde att jag hann tänka typ tusen olika tankar på den lilla stunden om att det verkligen inte fanns en bebis på det stället som den skulle vara osv.. Men tillslut säger överläkaren till AT-läkaren (som utförde ultraljudet) "STOPP! går tillbaka lite" och där, just där så såg vi en liten "böna" på skärmen med ett litet litet hjärta som slog helt hysteriskt!! :D
DET VAR LYCKA!!! Jag vände mitt ansikte mot Andreas som stod uppe vid min axel och mötte hans blick! Vi båda bara sken upp av lycka och jag kände hur mina ögon blev alldeles fuktiga!

När vi sen gick igenom korridorerna ut till bilen hand i hand så kunde vi inte titta på varandra utan att vi började fnissa så där löjligt lyckliga och stolta och allt kändes helt fantastiskt!! <3 Tänk att det redan var 18 veckor sedan! :O tiden bara springer iväg!! Trodde ju att dessa månader skulle vara sjukt långdragna men både jag och Andreas tycker att tiden bara springer iväg och nu är det snart bara 14 VECKOR KVAR!!! Helt sjukt ju!!
Snart är vår lilla skatt här! <3

Min bästa vän!

Kategori: Bilder

Denna punkten var ju jättesvår att välja eftersom att jag har flera "bästa" vänner som jag skulle vilja skriva om här.. men bara för att jag "måste" välja bara en att skriva om så fick det till slut bli min vän Jessica som fick bli den personen..!! 

Jessica Albinsson är en otroligt vacker, snäll, rolig och helt underbar person som jag verkligen tycker om hur mkt som helst.. Det tråkiga är att vi inte ses lika ofta längre då hon för 1,5 år sedan flyttade ner till Köpenhamn.. men är ändå så glad för hennes skull att hon gjorde det för hon trivs hur bra som helst där nere.. Och Köpenhamn är verkligen super mysigt! Önskar bara att jag hade henne närmare mig nu när hon skall bli "extra" moster ;) hehe! Men det löser sig nog, jag får se till att åka ner med vår lilla bebis oftare till henne (skäms och säga det men jag och Andreas var ju nere och hälsa på henne nu första helgen i Nov och det var första gången jag var nere sen hon flyttade) :O men hon har ju kommit hem för att hälsa på familjen och så i mellan åt och då har vi försökt att finna tid till att ses. Sen får hon helt enkelt pallra sig hem oftare också, eftersom att hon skall bli faster på riktigt ca en mån innan vår lilla bebis kommer också! :)

Har alltid roligt när jag är med Jessica och hon är en grym person på alla sätt och vis (nja skulle väl vara att passa tider som inte är hennes bästa sida om man nu skall klaga på nått..) ;) haha!

Älskar dig väldigt mkt min vän!! <3 Tack för att du finns och för att du är min vän!


Så himla vacker!

Ber om ursäkt!

Kategori: Allmänt

Jag vill verkligen be om ursäkt då min lista inte fungerat som den skall de senaste dagarna.. Men det är för att jag fått min iphone så jag inte har vart inne på datorn och då har det vart så jobbigt att blogga ordentlige med bilder och så.. sen tar det mkt länge tid för mig att skriva på den än vad det gör på datorn också.. :P men skall bättra mig! Lovar! Bjuder på en fin bild på vår julgran så länge! ;)