Nilsflykt

I min blogg kan ni följa mitt vardagsliv ihop med min älskade man Andreas och vår underbara lilla dotter Thea (född i Mars 2011),och fantastiska son Milo (född i Februari 2014). Tar även med er på alla mina resor som alltid varit min stora passion i livet! <3

Ny dockvagn!

Kategori: Prylar

Thea fick julklappar även igår..! :P en stor dockvagn av morfar & Birgitta, två nappflaskor och matsals delen till dockhuset! Roligt att hon öppnade det stora paket med dockvagnen först och sen inte ville ha fler paket! :p haha!

Som hon härjade runt med dockan sen.. ;) ska bli spännande att se hur kul det är att ha en sådan här hemma i lägenheten :P haha!

Söta Skrållan kläder

Kategori: Kläder

Andreas mormor Lena är helt sinnes sjukt duktig! Jag är så imponerad av henne och önskar jag kunde en bråkdel vad gäller stickning och virkning som henne..

På julafton fick Thea tre uppsättningar med dockkläder till Skrållan dockan som hon själv hade gjort! Att jag inte själv kommit på detta! Nu blir det till att leta mönster samt roliga garner! :)

Se själv så söta kläder hon gjort! Den vita klänningen va dock i minsta laget så den fick lilla dockan Angel få istället! Mössan blev lite stor men vad gör det..! ;)

Tusen tack!

Kategori: Prylar

Vi fick massa massa fina julklappar i år..

Jag fick:
Thomas Sabo berlock bokstaven T
Helkropps massage
DKNY parfym
Dumle
Bio presentkort
Ljuslyktor (till väggen samt bord)
Porslins tomte
SHM tisha "Miami To Ibiza"
Gossip Girl sista säsongen
iPad
Baseball tröja
Väggords hjärta
Super snygg rostfri skål (ej på bilden)
Ring med ett kors på
Orange T-shirt
Pengar
Stand Up med middag Norra Brunn

Kan inte komma på om det va nått mer.. Men har ju inte fått julklapparna från mormor&morfar, lillebror, pappa, farbror och så än heller! :p Så har tydligen varit rätt snäll i år med! Haha!

TUSEN TUSEN TACK!! Speciellt stort tack till Andreas mormor & morfar, Lena&Rune som skämmer bort mig alldeles för mycket! <3

På bilden fattas röda ljuslyktor, tomten, ringen, skålen och pengarna! Missade visst det då! Haha!

Orkar/hinner jag ta kort på allt Thea fick imorn så gör jag det! Men hon fick så mycket klappar att hon trötta redan innan hon öppnat en fjärdedel typ! :p

Natti Natti