Nilsflykt

I min blogg kan ni följa mitt vardagsliv ihop med min älskade man Andreas och vår underbara lilla dotter Thea (född i Mars 2011),och fantastiska son Milo (född i Februari 2014). Tar även med er på alla mina resor som alltid varit min stora passion i livet! <3

Julmust

Kategori: Allmänt


Hej allihopa!
Sitter på jobbet just nu och dricker en julmust, varför jag gör det är en bra fråga jag tycker ju inte ens om julmust juh! (kan dricka det men bara ihop med julmat på julbord annars..) Hehe.. Men Kenta på jobbet hade varit så snäll och köpt en lussebulle till mig så jag tänkte äh va fan vad gör man inte för att få en maximal julkänsla, och tog därför en julmust till. *ler* Så detta var alltså både första lussebullen och julmusten för mig dett året!
(Meningslöst inlägg jag vet, men tappat inspirationen helt pga av trötthet!)

Love

Doughnuts

Kategori: Allmänt


Den här lådan fick jag utav Stephan som levererar bröd till jobbet varje dag! Är han inte underbar så säg!? Ja nu undrar ni ju förstås vad denna lådan innehåller.. Och det skall jag tala om, eller aa jag får förklara för jag kommer inte ihåg vad dom kallades.. :) stod förrgårs morse och disskutera med Stephan om en lapp han kom med där det stod att dom skulle sluta med en viss sak, frågade vad det var och han sa att det var smördeg som var rullad med kanel och socker typ. Jag rynkade på näsan och sa det lät inte jätte gott. Då förklarade han att det smakar ungefär som Doughnuts (stavning?) och hela jag lös upp, ÅHH men det är ju gott, ge mig en låda för bövelen sa jag (på skämt såklart) så skrattade han iväg genom dörren och vad kom han inte med morgonen efter om inte EN HEL LÅDA!!! Bara till mig var den också, är han inte toppen!? :) Nu har ja ju att göra hemma iaf, men vart sjutton skall jag göra av dom tills jag orkar äta upp alla? Är ju inte så att jag har jätte frysen allan i våran lilla lägenhet! Men va fan skall väl inte klaga, bara att bjuda in lillbebror han om nån ÄLSKAR doughnuts!!Love

Vad är detta!??

Kategori: Allmänt

Så många som varit inne på sidan idag och läst om min lilla fråga men det är bara tre tappra själar som kommenterat, vad är detta? Sa ju att ni inte bara fick gå in och läsa det utan att ni måste se till att svara också!! Vad var det som inte gick fram i mitt skrivande??
Nä men skämt å sido, ni gör som ni vill, eller aa det gör ni ju ändå märker jag! :)

För att sammanfatta min dag så vaknade jag 15.35 då min kära sambo bokstavligt talat ramlade in i hallen! Höll ju för jössenamn få en hjärtattack i sängen! Men iaf gick upp och satte mig i soffan en stund tryckte i mig lite bottenskrap av en påse hjärtan som låg på bordet. (finns väl inget godare än chips och sånt direkt när man vaknat?) det tycker iaf inte jag, men min älskling tycker annorlunda, han sa åt mig att äta riktig mat istället för att äta upp dom sista hjärtarna (kan det varit för att han velat haft dom istället?) *hehe* lyssnade iaf inte utan tryckte i mig dom sista ur påsen då han titta surt på mig och sa, DU! ditt lilla chips monster!! gå och ät något bättre, jag är också hungrig (han ville alltså att jag som precis hade vaknat skulle laga något bättre åt mig så att han också kunde få nått i sin hungriga mage). Han är inte dum han! Slutade med att vi duschade och åt i omgångar (ville ändå inte ha samma mat). Sen stack han iväg på barmöte innan han skulle jobba ikväll och jag gick till jobbet EN TIMME TIDIGARE!! Varför i helvete gjorde jag detta när jag ändå skulle sitta där 12 timmar SJÄLV!! Men jo det va för att jag hade tråkigt hemma och att Jény ville ha sällskap. Tänkte att jag kan ju lika gärna sitta av min tid innan jag börjar där borta med henne som att sitta hemma själv! Alltid trevligare med sällskap!

Nu är jag på jobbet alltså och gör vanligtvis min sista natt (skall egentligen vara min sista natt enligt schema) men jag skall jobba 4 extra nätter nu så det blir inte mkt ledigt innan nästa nattvecka. Men är huvudet dumt får kroppen lida som min låtsaspappa alltid brukar säga till mig! Är man för snäll så är man brukar jag kalla det!

Jäjä ha en bra kväll/natt!

Love