Nilsflykt

I min blogg kan ni följa mitt vardagsliv ihop med min älskade man Andreas och vår underbara lilla dotter Thea (född i Mars 2011),och fantastiska son Milo (född i Februari 2014). Tar även med er på alla mina resor som alltid varit min stora passion i livet! <3

Finbesök!

Kategori: Allmänt

Fullt upp..

Kategori: Allmänt

Jag som statusen avslöjar så har det varit fullt upp hela dagen.. Därav har jag bloggat dåligt idag!

Började med att jag städade hela lägenheten, dammtorka, dammsög och tvättade tre maskiner tvätt innan klockan va elva.. Sen ville mamma att vi skulle komma och fika med Tobbe och henne på lejas där jag åt lunch! Thea busade och showade för fullt! ;)

Sen tog jag och brorsan en sväng på stan innan jag gick hem och lekte lite med Thea innan jag lagade mat.. Jessica kom förbi och sen hann väl Andreas va hemma typ fem min innan jag va tvungen att åka för att hinna i tid till måndagsmötet! Väl hemma från det pratade jag och Andreas lite om förskolor då jag ringde runt lite idag.. Sen ringde min fina vän Jény också (hade massa att babbla om då det va sjuuukt längesen vi umgicks nu) bokade in en lunch dejt med henne imorn.. Så blir till att gå och handla tidigt imorn så lite av sakerna fattas och hon kommer kl 12 (tänkte ha maten serverad då) ;)

Så nu blir det sängen här! Natti natti

Helgen

Kategori: Allmänt

I fredags sov ju jag och Thea hos mamma och Anders (Andreas jobbade ju på mortens)

Sen på lördag vaknade Thea 07.40, fick välling sen va vi inne och hoppade på mormor i sängen som tydligen (?) sov.. :P åt frukost och sen bar det iväg en sväng till torp! Thea fick den snygga baseballjackan av mamma och Anders och sen fikade vi på Briggen! Åkte hem till mamma igen där Thea fick gröt och sen somnade som en stock och sov i TRE TIMMAR!!! :O vet inte om hon någonsin sovit middag så länge..! :P

Under tiden kollade jag, mamma och Anders på film och jag va inne i stan och hämtade Andreas som fått sova ut! Efter det åkte vi till Caroline, Andreas och Lovisa där det bjöds på våfflor! :)

Kom på kvällen på att vi kunde passa på att gå ut en sväng (har ju bara varit ute typ en gång med Andreas på nästan ett år (efter julbordet med hans jobb) :P Lämnade av Thea hos mamma påvägen hem från Murnkedal.. Gjorde oss i ordning så kom storebror in med sin Frida, Anders och en kompis till dom! Fortsatte till mortens där vi stannade endast typ en timme (om det ens va så länge) haha! Va jätte mycket konstigt folk ute och vi va visst inte alls på humör ändå.. :P så gick hem!

Vaknade vid tio då klockan ringde, duschade, hämtade Thea och sen bjöds det på dunder frukost hos Andreas föräldrar! Innan vi åkte med dom till Ikea! Direkt vi kom hem bar det iväg på handbollsmatch som Andreas spelade och sen hem för mys i soffan! :)

Nu Natti natti!! ;)

Thea fick ny (VÄÄÄLDIGT UPPSKATTAD) leksak av farmor och farfar idag! :)