Nilsflykt

I min blogg kan ni följa mitt vardagsliv ihop med min älskade man Andreas och vår underbara lilla dotter Thea (född i Mars 2011),och fantastiska son Milo (född i Februari 2014). Tar även med er på alla mina resor som alltid varit min stora passion i livet! <3

Bästisar

Kategori: Vårt hjärta

Idag har jag och Thea varit med mormor, Caroline och Lovisa på Överby i Trollhättan och shoppat! Det var jätte mysigt och Thea fick två par fina sommar skor! :) Efter det så körde vi hem mormor Lena till Kissleberg och sen så forsatte vi andra fyra ut till Caroline och dom i Munkedal! Där "lekte" Thea och Lovisa i Lovisas babygym! ;)

Lycklig!

Kategori: Vårt hjärtaDenna bild är sann LYCKA!!! Jag är verkligen lyckligast i världen! Har fortfarande inte hunnit smälta denna fantastiska dag som jag var med om i söndags! Vår söta, underbara, fantastiskt snälla dotter döptes ju på morgonen! Direkt efter det åkte vi alla som samlats för att fira denna dag på hotell Carlia för att fira! Det bjöds på smörgåstårta, fantastiskt fin tårta (som Josefina Pilot gjort till lilla Thea), och sen presentöppning av Theas alla fina presenter! OJ så mkt fint den lilla dockan fick! <3 Efter vi öppnat alla paket och tackade för allt fint så bad min kära Andreas, Theas gudmor och gudfar att komma upp till oss så vi kunde tacka dom så mycket! När vi efter rätt känslosamma ord och lite tårfyllda ögon här o där hade fått sagt vårt, så säger Andreas, "Nu skulle jag vilja ha lite hjälp av min vän Simon (Theas gudfar) och så gick han ner på knä framför mig medan Simon stoppar ner handen i sin inneficka på kavajen och tar upp en ask! Ger den till Andreas och han säger att han älskar mig och frågar om jag vill gifta mig med honom!!! <3<3<3 Herregud vilken lycka! Jag blev helt till mig och lipa som ett litet barn när jag sagt JA!!! och han satte på mig den otroligt vackra diamantringen han köpt åt mig kikade jag ut över folkmassan av nära och kära och ser att alla i hela lokalen sitter och gråter! Var inte ett öga torrt i den lokalen just då! Haha! Åhh så underbar han är min stora kärlek! Är så otroligt glad över att just jag snart kommer att stå som brud till honom framme vid altaret och säga "JAAA!" <3 obeskrivligt!

På bilden ser ni också att Thea fick sin allra första diamantring så alla i hela familjen bär ring just nu! :)

Fantastisk dag

Kategori: Vårt hjärtaTack min underbara familj och alla fantasiska vänner för denna magiska dag!! <3