Nilsflykt

I min blogg kan ni följa mitt vardagsliv ihop med min älskade man Andreas och vår underbara lilla dotter Thea (född i Mars 2011),och fantastiska son Milo (född i Februari 2014). Tar även med er på alla mina resor som alltid varit min stora passion i livet! <3

Chips & dip..

Kategori: Allmänt

Jag älskar chips!!!
Ja för alla som känner mig vet ju att jag älskar chips och vad kunde inte passa bättre under en myskväll med älsklingen än Estrellas Vicknings chips (även om Olws dipchips är godare),  :) och vitlöksdip.. Mmmm!!!
Är en viss mängd laktosintollerant därav den laktosfria gräddfilen. Kan varmt rekomendera alla Valios produkter då dom är jättegoda och smakar minst lika bra som vanliga mjölkprodukter!!

Love

Gooo Wildcats!

Kategori: AllmäntHaha!! Här har ni oss på HSM med "Vanessa" & "Troy" tänkte att ni också skulle få ta del av den! :) dom ser väldigt verkliga ut eller hur? Haha!!

Love

Gossip Girl

Kategori: AllmäntSorry för dålig uppdatering men jag har varit ensam hemma i lägenhet hela dagen eftersom att min baby är iväg och jobbar i småland idag *saknar dig* och då passade jag på att se på alla mina Gossip Girl jag hade hemma. :) Har också duschat och gjort en ansiktsmask.


Och nu är det Desperate Housewives som gäller!! Inte alls tjejkväll här hemma.. Haha!!

Love