Nilsflykt

I min blogg kan ni följa mitt vardagsliv ihop med min älskade man Andreas och vår underbara lilla dotter Thea (född i Mars 2011),och fantastiska son Milo (född i Februari 2014). Tar även med er på alla mina resor som alltid varit min stora passion i livet! <3

Halvvägs

Kategori: Bebisen

Se där ja.. Nu är vi redan halvvägs in i graviditeten..! Delade känslor, en del av mig känner "wow redan halvvägs,shit va fort det gått!" Medan en del av mig tänker "vadå "redan" halvvägs, känns ju som det gått mycket längre tid än så..!?" ;) konstigt det där! 

Men känns iaf skönt att det är nu vi ska på vår bröllopsresa och inte när jag är höggravid och ännu mer osmidig (denna gången känner jag mig sjukt mycket mer osmidig tidigare i graviditeten) blir ju heller inte direkt bättre av att typ ALLA säger "OJ!! Va stor du blivit "REDAN" som att jag skulle vara stor som ett hus redan?!? :/ inte speciellt kul.. Ja visst kan hålla med om att det syns mycket mer och mycket tidigare denna gången än med Thea.. Inte så konstigt kanske då alla säger att man har mycket lättare för att bli större fortare med andra än med första, sen gick ju jag inte upp mer än 7,5 kg med Thea så inte jätte svårt att "slå" det då heller, när det är rätt ovanligt att gå upp så lite..! 

Men men huvudsaken är att jag inte känner mig stor som ett hus ÄN iaf..! ;) 


Kommentera inlägget här: