Nilsflykt

I min blogg kan ni följa mitt vardagsliv ihop med min älskade man Andreas och vår underbara lilla dotter Thea (född i Mars 2011),och fantastiska son Milo (född i Februari 2014). Tar även med er på alla mina resor som alltid varit min stora passion i livet! <3

Ett ögonblick!

Kategori: Bebisen

Hade verkligen ingen aning om vad jag skulle skriva om för "ögonblick" men sen kom jag på att jag kan berätta om när vi var på första besöket på NÄL efter att vi gjort ett graviditetstest och insett att vi väntade vår lilla bebis!

Vi åkte dit pga att jag hade otroliga smärtor på ena sidan av magen och sjukvårdsrådgivningen sa att det kanske var en utomkvädes graviditet (och kunde då vara skönt att utesluta detta genom att kolla upp det). Vi hade suttit inne på lärkarens kontor och pratat om allt och berättat att vi båda var glada över denna nyhet osv.. Så går vi in i undersökningsrummet och dom börjar att leta efter bebisen med ultrajudet, hittade först inget vilket gjorde att jag hann tänka typ tusen olika tankar på den lilla stunden om att det verkligen inte fanns en bebis på det stället som den skulle vara osv.. Men tillslut säger överläkaren till AT-läkaren (som utförde ultraljudet) "STOPP! går tillbaka lite" och där, just där så såg vi en liten "böna" på skärmen med ett litet litet hjärta som slog helt hysteriskt!! :D
DET VAR LYCKA!!! Jag vände mitt ansikte mot Andreas som stod uppe vid min axel och mötte hans blick! Vi båda bara sken upp av lycka och jag kände hur mina ögon blev alldeles fuktiga!

När vi sen gick igenom korridorerna ut till bilen hand i hand så kunde vi inte titta på varandra utan att vi började fnissa så där löjligt lyckliga och stolta och allt kändes helt fantastiskt!! <3 Tänk att det redan var 18 veckor sedan! :O tiden bara springer iväg!! Trodde ju att dessa månader skulle vara sjukt långdragna men både jag och Andreas tycker att tiden bara springer iväg och nu är det snart bara 14 VECKOR KVAR!!! Helt sjukt ju!!
Snart är vår lilla skatt här! <3