Nilsflykt

I min blogg kan ni följa mitt vardagsliv ihop med min älskade man Andreas och vår underbara lilla dotter Thea (född i Mars 2011),och fantastiska son Milo (född i Februari 2014). Tar även med er på alla mina resor som alltid varit min stora passion i livet! <3

Redan v. 28 idag!!!

Kategori: Bebisen

Duration calculation results

From and including: onsdag den 5 januari 2011
To, but not including : tisdag den 29 mars 2011

It is 83 days from the start date to the end date, but not including the end date

Or 2 months, 24 days excluding the end date

Alternative time units

83 days can be converted to one of these units:
  • 7.171.200 seconds
  • 119.520 minutes
  • 1992 hours
  • 11 weeks (rounded down)

Detta var lite rolig men kanske också helt onödig info.. :P haha!

Men shit va fort tiden går.. Känns inte som jag hinner med längre!! Bara 12 veckor kvar.. tusan vad hände där lixom.. Vi var på MVC igår och när vi skulle boka ny tid insåg vi att då är jag redan i v. 32, det vill säga att det BARA är 8 veckor kvar om nu bebisen kommer på det datum som är tänkt.. Haha! Helt ofattbart..! Är ju sjukt nära nu redan!

Vad som sas hos barnmorskan var att allt såg bra ut (har det gjort hela tiden, SKÖNT!) och bebisen växer på för fullt där inne och det kan jag instämma om att jag märkt det senaste.. Shit va mkt kraftigare sparkar jag känner nu än innan.. Samt att magen är öm rätt ofta eftersom det är så mkt som skall ändras och göras plats till.. Tänk när den lilla krabaten är så stor att den inte längre kan hålla på och göra kullerbyttor och så som den gör nu.. Kommer det kännas skönt tro, eller kommer man sakna det? Haha! Ja vem vet brukar ju vara så att man aldrig är nöjd.. :P haha!

Sjukt glad iaf att jag "bara" känner mig lite tröttare och inte orkar allt i samma tempo längre *peppar peppar* istället för att vara sjukt stor och otymplig redan (såklart känner man sig ju så ändå vissa dagar) men jag menar i det stora hela att jag inte fått några större gravidkrampor än..? För vem vet det kanske kommer och biter mig i rumpan nu när jag skrivit så här.. hehe!

Tack för mig så länge!! :)