Nilsflykt

I min blogg kan ni följa mitt vardagsliv ihop med min älskade man Andreas och vår underbara lilla dotter Thea (född i Mars 2011),och fantastiska son Milo (född i Februari 2014). Tar även med er på alla mina resor som alltid varit min stora passion i livet! <3

1 Oktober!

Kategori: Allmänt

Shit asså vad tiden går fort..! :O jag hinner ju knappt med känns det som! :p nu är det redan Oktober, vart tusan tog September vägen lixom.. hhahah!

Ja ja.. Jobbar natt denna veckan, bara tre nätter kvar med denna..! Innan jobbet idag så träffade jag mina kära Caroline, vi var en sväng på Butlers och käkade (läs jag käkade..) :P Caroline fick jag äran att bjuda på ett glas vin.. Sen var det dags för mig att gå hem och byta om för att sen springa till jobbet.. Dock hann vi också med att springa förbi Hemmakväll och köpa oss lite godis, denna gången var det jag som blev bjuden.. :p haha! Skönt det är med tjänster och gentjänster.. :P haha! Eller som Caroline kallade det, "villken jäkla byteshandel..!" haha!

Några av mina fantastiska norska släktingar är här i stan och hälsar på också, dom bor på hotellet så får se till att vaka över dom ordentligt nu under nätterna.. ;)

Nog för mig nu skall jag stänga ner repan här och städa, städa och städa..! haha! KUL! :)


Bjuder på en bild från staterna då jag kände mig lite mer solkysst än vad ja gör nu kan man väl säga! :p hhahaha!